Consumentenmomentje

En wat vinden jullie? Zie je me al rijden?

9 Comments

9 Comments

 1. Ja hoor, hartstikke stoer.

 2. JAAAAAA zo Amsterdam-Zuid-witteboordencrimineel-achtig…dat past wel bij ;-)

 3. Misschien wel verstandiger dan een Hummer-met-stuur-aan-de-verkeerde-kant oid!

  • Men (dwz mijn nieuwe baas die het weten kan) beweert dat het in de zomer veel te heet is om nog op een scooter rond te rijden, en dat ik gewoon echt een auto moet kopen. Ellende ellende ellende! ;-) Ik kan eigenlijk nog niet helemaal afstand nemen van de droom van de Vespa…

   • Droom-Vespa voor de herfst dan maar? en de auto invluchten in de zomer (dan wel een met airco, anders is die Vespa beter en dan maar hard tegen de zeewind in rijden… ;-)

    • Ach, ik begrijp dat men daar vindt dat het nog winter is (!), dus misschien kan ik winter en lente nog even meepakken?. ;)