Wolkje

Vandaag zou ik uw aandacht graag willen vestigen op de site van een sympathiek bedrijfje in het mooie Mariënheem: Arjan Schepers Vaste Planten. Hardwerkende mensen, wiens prachtige kwekerij, zoals de site al zegt, vandaag gesloten is.

Bij deze een huishoudelijke mededeling: morgen wordt het ook niks. Ze waren namelijk vandaag gesloten omdat Arjan, in het dagelijks leven onder andere mijn broer, deze week bij mij op bezoek was, samen met zijn vrouw en mijn ouders. Ze hadden nu in het vliegtuig terug naar Schiphol moeten zitten, via Wenen, maar dank zij dat stofwolkje dat die IJslandse krater heeft opgehoest en dankzij hun eigen besluit om toch te vertrekken, is het waarschijnlijker dat ze vanavond in het prachtige Wenen doorbrengen, wellicht op een stretcher in het vliegveld. Op de heenweg hadden ze al geconstateerd dat het vliegveld van Wenen snel gaat vervelen. Laten we hopen dat het verborgen charmes heeft.

Gaat u trouwens volgende week gewoon wel gezellig langs op de kwekerij voor een paar leuke plantjes. De kans is groot dat ze dan inmiddels een rammelende boerenwagen hebben gevonden waarmee ze thuis zijn gekomen, en ze hebben prachtige planten en hoogstwaarschijnlijk ook nog een stel vertederende lammetjes van een paar dagen oud. Hoe lente wil je het hebben.

Ik weet wel, ik loop wat achter met het blogje, maar ik zal het allemaal inhalen. Het afscheid op Schiphol, de eerste paar dagen in Nicosia, mijn werk, de overstroming in de badkamer, de klucht met de handyman, de taxi naar IKEA en weer terug, het inrichten van mijn appartement, mijn verjaardag niet te vergeten… Ik hoop dat ik het allemaal nog weet. Ongelooflijk dat ik hier pas een ruime week zit. Overigens gaat alles gesmeerd, heb ik nog steeds geen scooter en ook geen auto, en eigenlijk ook geen internet (geen idee van wie deze verbinding is, maar ik zal de harde porno voorlopig maar even achterwege laten…) maar gelukkig wel veel zon en schatten van collega’s. Snel meer, beloofd.

3 Comments

3 Comments

  1. Het luchtruim boven Nederland zit zo dicht als een weckpot…..benieuwd waar je familie gaat uitkomen…..

  2. Ik hoor net dat ze per taxi van Wenen naar Overijssel gaan… Heel John Cleese.
    http://www.nu.nl/achterklap/2227708/komiek-cleese-neemt-taxi-van-oslo-brussel.html