365, dag 14

Vandaag een foto van de markt, waar ik elke zaterdag kom inslaan. Er zijn hier naast gewone kramen, ook van die oude vrouwtjes met drie colaflesen vol olijven en een paar zakken walnoten, een slager die geen woord Engels spreekt maar met wie ik toch heel veel lol heb, en andere kleurrijke figuren. Iedereen hier schijnt de groenten zelf te verbouwen. Deze week waren blijkbaar de gemuteerde kolen rijp voor de oogst. Wat een enorme dingen (zie foto), en iedereen had ze.

En verder wil ik dat u deze link leest. En als u dat niet doet, dan vind ik u niet aardig meer.

(O ja, en aan al die gekke foutjes in de layout wordt gewerkt. Vindt u het wat, of kan ik net zo goed de oude van stal halen?)

1 Comment

One Comment

  1. Ja die kolen dat is toch niet normaal, daar kan je een maand van eten!!

    Indrukwekkend artikel (van dat linkje) goed dat iemand het stilzwijgen doorbreekt en van beide kanten de zaak aan het licht brengt.