Foto’s van de dag

Tja, dat was weer typisch ik. Enthousiast beginnen en na drie weken al inkakken. Als excuses voer ik aan: ik heb het zo druuuuuuk! En dan bedoel ik dus dat ik 12 uur per dag werk. Het is allemaal voor het Hogere Doel van de vooruitgang van het instituut, maar sodeju, ik ben blij dat het binnenkort afgelopen is (de drukte, niet het instituut).

En als ik dan niet werk, dan zit ik nog steeds geobsedeerd achter de laptop, om de opstanden in Tunesië en Egypte te volgen. Twitter, Al Jazeera, nrc.nl, ik zit er tot mijn oren toe in. Pas vandaag begon wat twittermoeheid toe te slaan. Ik hoop dat de opstandelingen niet aan dat euvel lijden…

Maar goed, ondertussen heb ik wel braaf bijna elke dag een foto voor jullie gemaakt. Daarom vandaag, speciaal voor jullie: de greatest hits van de afgelopen drie weken. (Klik op de foto voor een grote versie en het babbeltje dat erbij hoort.)

P.s. Jaja, had ik jullie toch mooi te pakken…. Ik was van plan het eindelijk eens over gay life op Cyprus te hebben, maar dat blijkt lastige materie. Morgen, beloofd. Als ik tenminste niet ga duiken. Dan wordt het st. juttemis.

1 Comment

One Comment

  1. Interessante fotoserie.. (en dito gebabbel erbij).
    Staan ze ook op Facebook? Anders kan ik ze niet apart van elkaar liken. ;)